Как да се стимулират нисък тестостерон естествено


Как да се стимулират нисък тестостерон естественоТестостеронът е нещо повече от термин, използван от мъжете да оправдае атлетичен мъжество и смелост; Това е основно хормон за поддържане на няколко аспекта на здравето на мъжете.

Нивата на тестостерон са свързани с костна плътност, мускулната сила и маса, секс шофиране и дори мазнина разпределение.

Тестостерон върхове по време на юношеството. Обратно медицински власти посочват, нивата на тестостерона започват да спадат с около 1 % в годината след 30-годишна възраст.

Много хора, особено спортисти, се обръщат към синтетичните форми на тестостерон за борба с, свързани с възрастта и дефицит-нива на тестостерон за ергогенни подобрения.

Въпреки това знаете ли, има начини за повишаване на тестостерона естествено? Чрез някои промени в живота си, вие ще бъдете могат борба с намаляваща тестостерон.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Се получи достатъчно сън

Първи достатъчно сън е един начин да се оптимизира здрави хормонални нива. Лишаване от сън може да бъде опасно за вашето здраве, и според изследване, Публикувано в юнския на вестник на Американската медицинска асоциация (JAMA), мъжете, които спят по-малко от пет часа на нощ за една седмица опит по-специално по-ниски нива на тестостерон отколкото когато те са били в състояние да получи лека нощ на почивка. Ева Ван Cauter, доктор, професор по медицина и директор на изследването казва 15 % от населението на САЩ се по-малко от пет часа сън на нощ.

Така изключете късно вечер телевизора и определи редовно легло време. Спящата за 7-8 часа е идеален. Но ако ви се управлява от вашия зает график, опитайте се да направи за загубени съня с кърпички. Не забравяйте, napping твърде късно в следобедните часове може да повлияе на вашия сън.

Посредничи естроген нива

Това е така, естроген се намира при мъжете. Ароматаза е синтаза отговорен за конвертиране на тестостерона в естроген. За щастие Цинкът потиска ароматаза, намаляване на превръщането на тестостерона в естроген.

Групи в риск за дефицит на цинк са вегетарианци и за хора със стомашно-чревни заболявания. Здрави ежедневни нива на цинк при възрастни варират от 8mg – 40mg. Някои хора могат да консумират повече от това в един ден, както и медицински власти предупреждават прекомерно дългосрочен план консумация от цинк може да доведе до спазми и гадене.

Кръстоцветни зеленчуци като карфиол, зеле и броколи съдържа инодолините. Инодолините са клинично доказано, за да регулира нивата на вредни естроген в организма. Яде каза зеленчуци ще не само рейз тестостерон, но проучването показва висок кръстоцветни зеленчуци прием е свързан с намаляване на рак на простатата.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Загуба на тегло

Има добър шанс, че ако сте с наднормено тегло, вие сте осакатяване производството на тестостерон. Затлъстелите хора са по-малко вероятно да има нормален свободен тестостерон концентрации.

В едно проучване изследователите анализират 1,849 мъже нива на свободен тестостерон. Изследване разкри, 40 % от Затлъстелите не диабетици и затлъстели Диабетна мъже 50 % е под нормален свободен тестостерон концентрации. Изследователи Забележка “ затлъстяване е вероятно състояние, най-често са свързани с концентрациите на под нормата свободния тестостерон в мъжете. ”

Така че ако сте с наднормено тегло, хвърли малко лири. Съхранявайте хранене тези горепосочените здрави кръстоцветни зеленчуци и дори хвърли в някои месо. Протеин увеличава ситост и намалява лека закуска след хранене.

Спокойно на захарта

Въпреки че намери в много вкусни храни, захар могат да бъдат вредни за нивата на тестостерон. Едно проучване перфектно илюстрира на захар в отрицателни ефекти: изследователите даде 74 мъже сладки разтвор от 75 грама чистите глюкоза. След поглъщане нивата на тестостерон са измерени по всички тест предмети.

Изследователите открили, независимо дали мъжете са имали диабет или не, тестостерон в кръвта намалява до 25 %. Проучването показва, инсулин, не изглежда да засегне резултатите, нито пък други хормонални нива. Ако ви трябва да Снек на нещо захар, да е здрав. Да изпълни тази захар жаден, опитайте Добавяне на 1 супена лъжица фъстъчено масло към целина пръчки за под 5 g въглехидрати. Или потърсете сладкарски продукти без захар.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Вземи достатъчно витамин D

Около витамин D изследвания разкриват си тестостерон, повишаване на ефектите. Едно изследване, Публикувано в 2011, показва, 83mcg витамин D на ден за една година доведе до увеличаване на общия тестостерон нива, в сравнение с плацебо.

Слънцето предлага фина източник на витамин D, но може да е трудно да отделите известно време да улови лъчи по време на седмицата. Консумирането на храни, богати на витамин D ще помогне. Такива храни включват сьомга, риба тон, мляко и портокалов сок. Витамин D добавки също може да помогне за увеличаване на нивата на тестостерон.

Упражнение

Сила обучение увеличава нивата на тестостерон. Нивата на тестостерон са измерени в млади (23 години) и възрастни (63) тест лица преди и след участие в силова тренировка по време на 12-седмично проучване.

Според събраните кръвните проби нивата на тестостерон увеличава в двете групи, въпреки че по-млади групи по-големи увеличения. Освен това високи нива на тестостерон и упражняване синхрон засяга размера на мускулите.

Оптимизиране на вашите тренировки от това комбинирани упражнения. Комбинирани упражнения включват мускулни влакна от различни мускулни групи. Упражнения включват мъртвите лифт, клякам и пейка преса. Също така лифт тежки тегло в по-ниски повторения, толкова повече сила се поставя върху мускулите.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка

Управление на стреса

Има няколко обещаващи изследвания и хипотези, показващи психологически стрес може да повлияе отрицателно тестостерон. Обаче как и защо стрес засяга тестостерон все още се проучва. Някои твърдят, че по-високи нива на стрес индуцирана кортизола може да е причина, но това е тема за дебат.

Едно изследване, Публикувано в архивите на Генералния психиатрия през 1972 г. показва, плазмените нива на тестостерон са по-ниски при млади мъже, записани в офицер кандидат училище по време на началото, стресиращо част на курса в сравнение с нива във фазата на старши.

Друго проучване анализират серумните нива на тестостерон в мъжки индивиди (30-55 години) страда от по-високи нива на тревожност, враждебност и депресия. Тези теми с по-висок психологически стрес са по-ниски нива на тестостерон от предмети, които не са. Интересното е, че кортизол концентрации в двете групи са били едни и същи.

Щракнете тук, за да си купя тестостерон добавка
  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post